Доставка на стоки

 1. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка на стойност над 99лв.
 2. Цени за доставка на поръчки на стойност под 99лв:
 3. 5.99лв. до ваш адрес.
 4. 4.99лв. до офис на Speedy
 5. След като в Е-магазина на MAXCENTER постъпи поръчка, потребителят получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес и/или с обаждане на посочения от него телефонен номер.
 6. Доставка се прави само на успешно приети поръчки. При изпращане на поръчаната стока, потребителят бива уведомяван по имейл, с SMS или обаждане на посочения от него телефон с потвърждение, че стоката се предава на куриер за транспортиране до съответния адрес.
 7. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници
 8. Доставката се извършва до точно и коректно посочен от потребителя адрес.
 9. Доставките се извършват в срок до 3 (три) работни дни от момента на потвърждаване на поръчката по имейл или телефон, освен в случаите, когато за поръчаната стока е упоменат друг срок за доставката и.
 10. Ако настъпят форсмажорни обстоятелства и се прецени, че ще има забавяне на доставката от страна на МАКССИСКОМ ЕООД или куриерската фирма, наш консултант ще се свърже с потребителя, чрез посочените начини за връзка и ще го уведоми за настъпилите промени и възможните срокове за доставка.
 11. Продавачът използва за доставки куриерска фирма Спиди, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.
 12. Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок , МАКССИСКОМ ЕООД се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка, а потребителя може да дължи неустойки за направени транспортни и други разходи.

Меню