Доставка на стоки

 1. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка на стойност над 79лв.
 2. Цени за доставка на поръчки на стойност под 79лв:
 3. 5.49лв. до ваш адрес.
 4. 3.99лв. до офис на Speedy
 5. След като в Е-магазина на MAXCENTER постъпи поръчка, потребителят получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес и/или с обаждане на посочения от него телефонен номер.
 6. Доставка се прави само на успешно приети поръчки. При изпращане на поръчаната стока, потребителят бива уведомяван по имейл, с SMS или обаждане на посочения от него телефон с потвърждение, че стоката се предава на куриер за транспортиране до съответния адрес.
 7. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници
 8. Доставката се извършва до точно и коректно посочен от потребителя адрес.
 9. Доставките се извършват в срок до 3 (три) работни дни от момента на потвърждаване на поръчката по имейл или телефон, освен в случаите, когато за поръчаната стока е упоменат друг срок за доставката и.
 10. Ако настъпят форсмажорни обстоятелства и се прецени, че ще има забавяне на доставката от страна на МАКССИСКОМ ЕООД или куриерската фирма, наш консултант ще се свърже с потребителя, чрез посочените начини за връзка и ще го уведоми за настъпилите промени и възможните срокове за доставка.
 11. Продавачът използва за доставки куриерска фирма ЕКОНТ Експрес или Спиди, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.
 12. Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок , МАКССИСКОМ ЕООД се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка, а потребителя може да дължи неустойки за направени транспортни и други разходи.

Меню