3MK SILVER PROTECT+ – Защитно покритие за екрана на iPhone 14

25,00 лв.35,00 лв. (-29%)

Наличен

Silver Protection

Това антимикробно покритие убива 99% от вирусите, бактериите, гъбичките и плесените. То защитава вашия вас и вашия iPhone, когато не можете да осигурите подходяща дезинфекция. То е идеално допълнение към хигиената на смартфона.

Self-Heal™

За да удължим живота на фолиото, използвахме самовъзстановяващо се покритие. Тази технология помага на филмът да поправя малки драскотини, възникнали по време на употреба на телефона.  По този начин Self-Heal™ ви предоставя възможността да се наслаждавате на идеално гладка повърхност на филма максимално по-дълго!

Телефоните събират микроби

Вашият смартфон непрекъснато събира микроби. Всеки път, когато докоснете телефона си, носите микроби от докоснати преди това предмети: дръжки, парапети, волан.

  • Знаете ли, че екранът на мобилния телефон събира до 300 пъти повече бактерии от обществена тоалетна?
  • Знаете ли, че докосвате екрана на смартфона си средно повече от 2000 пъти на ден и пренасяте потенциално опасни микроби върху него?
  • Знаете ли, че научните изследвания* потвърждават възможността за прехвърляне на патогенни бактерии между хора чрез използване на един и същ телефон?

Този продукт идеално пасва на дисплея на вашия телефон. Филмът SilverProtection е гъвкав и предпазва повърхността на екрана на вашия iPhone.

Комплектът съдържа:

  • 1x SilverProtection
  • Anti-Bubble Card™
  • CleaningSet
Напишете първо ревю за “3MK SILVER PROTECT+ – Защитно покритие за екрана на iPhone 14”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ревюта

Все още няма отзиви.

Меню

Защитно покритие за екрана на iPhone 14

3MK SILVER PROTECT+ - Защитно покритие за екрана на iPhone 14

25,00 лв.35,00 лв. (-29%)

Добави в количката